Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trio arrangerar föreställning till förmån för barn i Indien: "Blir musik, film och dans"

På söndag ska tre tjejer från som arbetar inom Svedjeholmskyrkan arrangera en välgörenhetsföreställning på nya Parken. Syftet med föreställningen är att man vill samla in pengar och knyta till sig faddrar för att bygga upp det nystartade barnhemmet "Bridge of Hope". – Det kommer att bli musik, film och dans och mycket annat, säger Estelle Nordberg, som är en av arrangörerna.

Annons

Förberedelserna inför välgörenhetsföreställningen pågår för fullt. På söndag klockan 18:00 på nya Parken kommer föreställningen att äga rum och de tre tjejerna Debora Ingman, Estelle Nordberg och Rebecka Nordberg som varit drivande i projektet ser framemot arrangemanget.

– Vi gör det här för barnen som är där och kunna bygga upp ett personalboende och en skola som också är tänkt att byggas. Det är det alla intäker kommer gå till, säger Rebecka Nordberg.

Barnhemmet "Bridge of Hope" grundades efter det kraftiga monsunregnet i norra Indien och delstaten Västbengalen under 2013 där hundratusentals barn blev föräldrarlösa. Senare tog Svedjeholmskyrkan över verksamheten på grund av det saknades ekonomiska medel i Indien.

– Det kommer också vara en modevisning med kläder från vårat biståndscenter som man kan få köpa efter föreställningen, säger Debora Ingman.