Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tredje raka förlusten för Själevad

Själevad har tappat kraft i slutspurten av säsongen. Förlusten mot Alvik var den tredje i rad och innebär att andraplatsen är utom räckhåll.
– Det känns surt, säger Själevads assisterande tränare Tobias Åhlander.

Annons

Själevad åkte till Luleå för mötet med Alvik i jakt på revansch. Revansch efter två raka förluster och en av säsongens sämre insatser senast mot Piteå. I stället för revansch fick de förlustsviten förlängd.

– Det var lite som skiljde i dag. Det var en match med mycket fajt och spel i luften. Alvik spelar på det sättet; är fysiskt starka, spelar rakt och enkelt. Matchbilden passade dem, säger Själevads assisterade tränare Tobias Åhlander och fortsätter:

– Jag vill tro att vi är bättre mot spelande lag. Men en sådan här match har vi chansen att vinna då vi skapar en fem, sex nästan frilägen. Det hade lika gärna kunnat sluta 0–2.

Förlusten innebär att Alvik har säkrat andraplatsen i tabellen, samtidigt som Själevad halkat ner till en fjärdeplats. Dock är man fortfarande på samma poäng som trean Notviken. Nästa söndag avslutas Själevads säsong med hemmamatch mot Timrå.

– Efter tre tunga matcher vill vi avsluta med ett bra resultat, säger Åhlander.