Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre personer i Ångermanland anhållna för narkotikabrott

Tre personer blev under helgen anhållna för narkotikabrott i Ångermanland. Två av personerna anhölls på lördagen i Härnösand medan den tredje anhölls under natten till söndagen i Örnsköldsvik.

Annons

I Härnösand stoppades en bil vid 03.00 under natten till lördagen. I bilen satt två män, bägge i 25-årsåldern, som anhölls av polisen efter att narkotika påträffades i bilen.

Bägge personerna misstänks nu för narkotikabrott. Bland annat misstänks en av männen för drograttfylla då han kört bilen då den stoppats.

Polisen gjorde även husrannsakan i männens hem under lördagen där ytterligare narkotika påträffades och beslagtogs, enligt Sveriges Radio Västernorrland.

Den tredje anhållna personen sitter i Örnsköldsvik där han kontrollerades under natten till söndagen. Mannen, som är i 25-årsåldern, hade narkotika på sig och anhölls efter kontrollen. Även han är nu misstänkt för narkotikabrott.