Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tråkigt slut på pojkdrömmen

Annons

Lagkapten, framspelare och en strålande insats i första halvlek.

Ändå slutade Sebastian Larssons kväll dåligt.

Vilken käftsmäll, säger han.

Trots den fina inledningen, den första halvleken var nog hans bästa i landslagströjan sedan EM, så blev det allt annat än festligt till slut för Sebastian Larsson.

3-5 mot Tyskland var helt enkelt för dåligt.

Det var tufft. Vi möter ett riktigt bra lag, man springer ju inte omkring och njuter när man möter dem, men de måste ha varit riktigt bra att titta på. Vi sliter oerhört, jag är riktigt seg i "buggarna" nu. Hade vi haft 2-0 kanske det hade sett annorlunda ut, men vi släppte in alldeles för enkla mål och det har man inte råd med mot ett sådant här motstånd, säger Larsson.

Just Sebastian Larsson spelade fram till det första målet och höll så när på att skjuta in en frispark i slutet, när bollen studsade snett och höll på att grundlura målvakten Manuel Neuner.

Men bollen studsade inte riktigt Sveriges väg.

Jag siktade på den tuvan... nä, jag fick en felträff, men med tanke på att den studsade så konstigt kunde den lika gärna ha hamnat hos Tobias Hysén. Det var synd, men det är bara att erkänna att de var bättre än oss.

TT: Hur kändes det att vara lagkapten?

Att vara lagkapten i landslaget är så klart en gammal pojkdröm, men jag hade nog hellre sett ett annat slut på det än så här. Nu är vi två matcher från VM, och det kommer bli otroligt tuffa matcher oavsett vem vi får möta. Jag har egentligen ingen åsikt, men tror nog att det vore bäst att slippa möta Portugal.

Mer läsning

Annons