Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Toppenmusik i Nyland

Det är onsdag den 24 juli 2019. Cirka 30 grader varmt och en av årets varmaste dagar. Medelhavsvärmen har spridit sig till hela Sverige. Folk ligger och solar på badstränderna eller i hängmattan, tar båtarna ut till öarna, stannar kvar hemma på den egna tomten och njuter av den ljuvliga svenska sommaren när den är som bäst.

Annons

Men på Hamnmagasinet i Nyland skall det bli underhållning. Skall någon lämna denna ljuvliga och vederkvickande sommarkväll utomhus för att sätta sig inomhus för att lyssna på lite musik?

Javisst, för när det bjuds på musik som folk älskar att lyssna till, med Micke Holmsten Trio och med gästmusikanten Anders Sundberg på dragspel, då kan ingenting stoppa musikälskare från att ta sig tid för att digga underhållning som de tycker om.

Den här gruppen består av Mikael Holmsten (trummor), Pär-Åke Stockberg (Keyboard), Stefan Bonér (Bas), och den otroligt duktiga dragspelaren Anders Sundberg som gästsolist. De presenterar musikunderhållning av högsta klass.

När det gäller underhållningsmusik, med både svenska och amerikanska evergreensmelodier, såväl som typiska dragspelslåtar, finns nog ingen annan dragspelare i vårt område som kan mäta sig med Anders Sundberg. Den här fantastiske musikanten är på tok alldeles för lite uppmärksammad i dragspelsmedia.

Det är en ynnest att få lyssna till honom med detta band i gamla godingar som till exempel:

On The Sunny Side Of The Street, Smile, Oh, El Baion, Wiggen Novelty Accordion, Månsken över Ångermanälven och många flera.

Dessa otroligt musikaliska herrar får det att svänga något alldeles otroligt fint.

Jag rekommenderar gärna denna härliga musikgrupp till älskare av god underhållningsmusik.

Bengt Öhgren

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel