Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tomas Izaias Englund: Sverigedemokraterna tror alltså att pojkar drogas för att bli mer lika flickor

Sverigedemokraterna i Örnsköldsvik har spårat fullständigt, ja, till och med för att vara en lokalavdelning till just Sverigedemokraterna.

På sin hemsida framförde lokalavdelningen konspirationsteorier om att kulturmarxister (alla som inte tycker som SD) på olika sätt försöker kontrollera människor. Detta sker bland annat genom plast- och sojabaserade livsmedel (!!):

"Som om inte psykologiskt förtryck vore nog så har den manliga kroppens kemi förvrängts med östrogen-imiterande kemikalier inom industriella produkter såsom plast och soja-baserad mat. En nergång av normala nivåer av manligt testosteron och en ökande hormonell feminisering av yngre generationer män och pojkar har börjat göras rådande."

Dessutom ska visst pojkar drogas med ADHD-medicin för att de ska likna flickor:

"Indirekta kemiska influenser är inte det enda hotet. Drogandet av unga pojkar med ADHD medicin för att dämpa deras naturliga fysiska frenetiska aktiviteter breder ut sig som en löpeld inom offentliga skolor, allt i syfte att göra pojkar mer lika flickor."

Läs texten: Kulturmarxismen är etablissemanget (skärmdumpar)

(How To Stamp Out Cultural Marxism In A Single Generation – tycks vara originaltexten som SD utgått ifrån när de skrivit sin egen version)

Det virriga inlägget fortsatte sedan med en rad andra konstigheter för att slutligen landa i lite hets mot transpersoner:

"En man som hugger sönder sin kropp och tar hormonpiller för att se ut som en kvinna är inte en kvinna och kommer aldrig att bli en kvinna. En kvinna som plattar till brösten och klipper sitt hår kommer aldrig att bli en man. Det finns inget som transsexuella människor. Ingen social rättvisa och önsketänkande kommer någonsin kunna reversera deras genetiska anlag."

Ja, vad ska man egentligen säga om allt detta. Det enda man kan göra är väl att skratta åt eländet och skänka en tanke till de personer inom partiet som har till uppgift att putsa på fasaden.

Det kan inte vara enkelt att jobba på central nivå för Sverigedemokraterna när det finns företrädare runtom i landet som återkommande går över gränsen för vad till och med partiledningen kan tolerera (och det är mycket, lex Ekeroth).

Lokala sverigedemokrater är nämligen dåliga företrädare för Sverigedemokraterna eftersom de säger precis vad de tänker och inte vad partiledningen tycker att de borde säga.

Därför kommer SD att förbli ett toppstyrt parti.

Uppdatering 1: Det publicerade inlägget på SD i Örnsköldsviks hemsida togs bort vid 13-tiden på onsdagen.

Uppdatering 2: Sverigedemokraterna på central nivå tar avstånd från texten Kulturmarxismen är etablissemanget.

– Den här texten är inget som varken står för något partiet representerar eller som vi kan försvara. Den är extremt olämplig, säger Christian Krappedal, pressekreterare.

Uppdatering 3: SD i Örnsköldsvik förnekar kännedom om den uppmärksammade texten och pratar nu om att hemsidan kan ha blivit hackad.

Läs också: Sverigedemokraterna: "Feministernas förtryck leder till självmord"