Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrås supertalang kan välja spel i Modo: "Ett bra val"

Elias Pettersson lyfts fram som en av de största talangerna Timrå någonsin producerat.
I framtiden kan han välja att spela i Modo – och återförenas med brorsan Emil.
– Om inte Timrå går upp och det blir spel i någon SHL-klubb så känns Modo som ett bra val, säger han till hockeymagasinet.se.

Elias Pettersson, 17, har fått sitt genombrott i Timrå denna säsong. Efter att ha lyfts upp från J20-truppen har han producerat fyra poäng på fem matcher och hyllats stort för sina insatser.

– Jag trodde inte att det skulle gå så här bra och att jag skulle få ett så stort förtroende som jag har fått. Det är bara hoppas att det fortsätter för det är väldigt bra för mig att få spela seniorhockey, säger han om säsongen hittills.

LÄS MER: Här är Timråjuniorerna som spås bli draftade nästa säsong

I en intervju med Hockeymagasinet pratar stortalangen om årets succé, relationen till brorsan Emil och var han kan tänka sig att spela om Timrå inte tar steget upp till SHL. En tänkbar klubbadress är Modo – som Elias hade som sitt favoritlag när han var yngre.

– Det har jag inte tänkt på faktiskt men om inte Timrå går upp och det blir spel i någon SHL-klubb så känns Modo som ett bra val. Det var trots allt mitt favoritlag som liten, säger han.

LÄS MER: Pettersson kvar i Timrås A-trupp resten av säsongen

LÄS MER: Timrå IK:s busskaos – använt fyra bussar på väg till Haparanda