Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tillståndet allvarligt för krockskadad kvinna

Tillståndet för den 16-åriga kvinna som natten mot påskdagen skadades i dödsolyckan söder om Kramfors är fortfarande allvarligt.

De tre övriga ungdomarna som skadades i den tragiska olyckan på Riks 90 vid Fiskja, där en ung man i 20-årsåldern förolyckades, har fått lämna sjukhuset.

I dag öppnade Ådalsskolan sin cafeteria för att erbjuda påsklovslediga ungdomar stödsamtal med hjälp av en krisgrupp. Cafeterian kommer vara öppen hela veckan ut mellan klockan 13-15.00.

- Nästan hela vår personal har jobbat med olyckan under tisdagen. Det är speciellt tragiskt när unga människor är inblandade och det är många känslor som väcks, säger Kramforspolisens Janne Wiklund.

Utredningen av olyckan kommer att fortsätta under veckan.

Den 16-åriga kvinna som fick de allvarligaste skadorna transporterades till universitetssjukhuset i Umeå.

- Enligt de uppgifter vi fått från sjukhuset har hon flera frakturer och låg på tisdagen fortfarande nedsövd, berättar Janne Wiklund.STEN ENGBLOM
070-320 49 70