Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tidningen Ångermanland öppnar dörrarna – välkomna att besöka redaktionen i Kramfors i dag 11-15

Allehanda.se firar 20 år och det firas med öppet hus på redaktionen i Kramfors. Idag lördag öppnar vi dörrarna och du får möjlighet att se hur en modern redaktion jobbar. Kom och träffa oss – vi visar bland annat hur du loggar in.

Annons

I dag kan du bland annat få en tillbakablick i Nya Norrland, Västernorrlands Allehanda och nostalgi från Tidningen Ångermanland.

Mycket har naturligtvis hänt under åren som passerat, inte minst under de senaste decennierna i och med digitaliseringens intåg. Förutom vår trotjänare papperstidningen erbjuder vi i dag våra läsare en rad andra nyhetskanaler, såsom e-tidningen, nyhetsapp och Allehanda.se.

I dag lördag mellan 11.00 och 15.00 kan du besöka oss på Torggatan 6 i Kramfors för att se hur vi jobbar. Då får du bland annat möjlighet att träffa vår kulturredaktör, lokalreportrar, sportmedarbetare och redaktionsledning.

– Det känns jättekul att bjuda in läsarna till oss och att få möjlighet att visa en modern nyhetsförmedlare från insidan. Jag hoppas på många intressanta samtal om lokaljournalistik, säger Alexandra Johansson, redaktionschef.

Förutom möjligheten att träffa medarbetare och ta del av våra olika nyhetskanaler erbjuder vi flera olika aktiviteter, exempelvis är alla barn och ungdomar välkomna att göra sin egen personliga löpsedel.

Det kommer även att finnas personal på plats som hjälper dig att skapa ett digitalt konto och att logga in på plats. Med ett digitalt konto får du tillgång till allt som ingår i din prenumeration.

Annons