Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Thomas Petersson i ny fars i Kalmar

Annons

När Suzanne Reuter och Robert Gustafsson tar uppehåll återvänder Thomas Petersson till Kalmar för att spela sommarfars. "Älskling, jag är visst gift" heter komedin som ska spelas vid Krusenstiernska teatern i sommar.

Vi hade en fantastisk sommar här med "Ett makalöst bröllop" så det ska bli fantastiskt att komma tillbaka. Det är en underbar spelplats och en publik som är varm och go och vill ha roligt, säger Thomas Petersson som spelar sommarteater i Kalmar för andra gången.

Återseende

Det är inte bara spelplatsen som är bekant för hans del. Även föreställningen har han tidigare spelat i Västsverige, då under namnet "Vilken högoddsare" - och bland andra Robin Stegmar samt Ing-Marie Carlsson medverkade då som nu. Ny i ensemblen är Cecilia Forss.

Ofta är fars cyniskt, elakt. Otrohet och elände. Man får bara ont i magen. Här får man visserligen ont i magen men det är för att den är så rolig. Det är lite mer åt det romantiska hållet och en varmare ton i det hela.

Förbättrad

Petersson ser fram emot att spela karaktären Leif igen - bästa vän till Stegmars rollfigur och en fotbollsentusiast som ställer upp fast han inte borde. När de nu sätter upp pjäsen på nytt tror han att den bara kan bli bättre.

Ibland kan man göra en gratäng och dagen efter när du tar upp den och värmer den igen så är den ännu godare än dagen innan. Nu när vi spelar in oss igen så vet vi vad som fungerar och vad som var lite knöligt eller svårt.

Mer läsning

Annons