Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

The Libertines kan återförenas 2011

Nu öppnar The Libertines gitarrist Carl Barat upp för en återförening av den brittiska gruppen. För ett drygt år sedan erbjöds bandet, som officiellt splittrades 2004, omkring 25 miljoner kronor för att återförenas på den brittiska festivalen Reading. Då satte Carl Barat käppar i hjulet, hävdade att det sista han ville göra var att "belasta sitt sinne" med The Libertines och att sångaren Pete Doherty hade för mycket negativ energi.

Nu verkar han ha ändrat sig.

Det är inte helt definitivt. Det är svårt att planera The Libertines längre än till nästa tisdag. Men 2011 finns det utrymme för att en återförening ska bli av. Om allting känns okej då vore det fantastiskt att dra på sig den gamla kostymen, säger han till Evening Standard.

Carl Barat har sedan The Libertines splittring varit frontman i rockbandet Dirty Pretty Things och är numera även skådespelare. The Libertines bildades 1999 och släppte två album.