Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Terminavslut hos Missionskretsen

Annons

Örnsköldsvik

Tiden går så fort, återigen har vi avslutat en termin och därmed årets stickcaféer i Elimkyrkans församlingssal. Vi har både fått ge och ta – ge våra alster, stickat som virkat till behövande barn i världen och vi har fått ta emot kamratskap och gensvar som värmt.

Tisdagen den 28 november samlades vi, inte med stickor och garnnystan utan kring ett långbord med julens begivenheter vackert uppdukade. En härlig känsla infann sig på en gång i ett gemytligt lag som haft tisdagar en gång i månaden som träffpunkter. Liksom tidigare år var Sara Lindblom och Christina Eriksson värdar med god stämning i bagaget.

Inbjudna gäster var komminister Pia Boija vars betraktelse gav andlig spis och de gemensamma psalmsångerna från julens repertoar blev ett följsamt inslag innan pastor Robert Åkerlund från Elimkyrkan läste julevangeliet värdigt och äkta framfört.

Som sagts, tiden går så fort och när det nya året börjar kommer vi att få samlas igen kring vår uppgift att med egna händer och egen fantasi framställa klädesplagg till barn som har det svårt. Det är alls ingen besvärlig uppgift för oss, utan tvärtom en källa till glädje. När hjälpsändningarna går via Fillippus vet vi att vi gör en insats för de sämst ställda.

Margrethe

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel