Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Takida-Robert ställer in sommarpratet: "Jag är ledsen"

Under eftermiddagen gick SR ut med att sångaren Robert Pettersson från Takida och Stiftelsen ställer in sitt sommarprat som skulle ha sänts nu på fredag. Han ersätts av Henrik Dorsin.

På grund av den depression han lidit av periodvis under många år tvingas Robert Pettersson att ställa in sitt sommarprat.

– Jag är ledsen att jag inte kan medverka i år, men hoppas att jag får möjlighet att återkomma vid annat tillfälle, säger Robert Pettersson till SR.

Takida slog igenom stort med låten Curly Sue för tio år sedan och har sedan dess släppt sju album. Stiftelsen har varit minst lika framgångsrika med fyra album i bagaget. Låten "Vart jag än går" låg bland annat 40 veckor på Svensktoppen och tilldelades en Grammis för Årets låt.

Roberts sommarprat som var efterlängtat från lyssnarna ersätts nu av sångaren och komikern Henrik Dorsins uppskattade sommarprogram från 2012.

– Vi är väldigt ledsna över att Robert Pettersson inte mår bra och att han inte kan fullfölja sitt Sommarvärdskap. Hans medverkan var efterlängtad av många. Vi önskar honom en snar bättring, säger Bibi Rödöö, programchef för Sommar i P1 till SR.