Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack Ronnie för alla stunder du gett oss på Bergsgatan

Ronnie Sahlén har gjort det igen. I februari sjöng Ronnie Sahlén ”Gunnar Wiklund” inför fullsatt lokal på Bergsgatan. Folk stod upp i bänkarna och applåderade. Den 7 maj var han tillbaka. Nu blev det ”Andligt och Christer Sjögren” i tre timmar innan folket upprymda lämnade lokalen.

Annons

Ronnie som är kvicktänkt tackade för applåderna.

– O Store Gud. Jag trodde inte att man kunde ha det så här roligt på IOGT. Visst var det helt fantastiskt. Vi ses väl någon gång i höst, om ni går hem nu, sade Ronnie.

Många besökare tyckte att det var en fantastiskt trevlig kväll.

– Som svärmor Marga sa: En av de gemytligaste kvällarna i mitt liv. Bra jobbat arrangörerna och stort tack till Ronnie som gav oss en helkväll, sade Ingrid Wattman

– Tack för en oförglömlig kväll med trevligt arrangemang. Och som Ronnie levererar! Med sin underbara röst och hundra procent engagemang. Detta är artisteri på hög nivå.

– Vi Ö-viksbor skall vara stolta och privilegierade att Ronnie finns här för oss! Vi ser fram emot nästa tillfälle, sade Christina Häggkvist

– Så lyckat med 100 procent nöjda åhörare, sade Karin Vinter som är en av arrangörerna.

Ronnie har under sina 49 år som artist skrivit en låt själv. Inget Ronnie vill yvas över, men den har hamnat bland Lokets Favoriter. Ronnie skrev text & musik till ”Tack för de stunder du gav mig” inför sin fars begravning.

Jag vill tacka Ronnie Sahlén för två oförglömliga kvällar på Bergsgatan med orden ”Tack för alla stunder du gett oss på Bergsgatan”. Jag hoppas att Ronnie står fast vid att komma tillbaka i höst, fastän han kom redan nu i maj. När Ronnie gjort bort sommarcaféerna i Norge med att sjunga ”Christer Sjögren” så väntar Café Bergsgatan på en ny magisk kväll i september/oktober.

Kjell Larsson

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons