Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sveriges mest älskade bonde – Stefan talar ut om framtiden med Hanna

I höstas följde två miljoner tittare hans kamp för kärleken i "Bonde söker fru". När allt var sagt och gjort hade han inte bara funnit kärleken i jämtländska Hanna Sundin, utan även blivit årets populäraste bonde.
I nya avsnittet av podcasten En Slät Kopp berättar Stefan Hildingsson nu om uppväxten i Sundsvall, den vilda skoltiden i Höga Kusten och framtiden med Hanna.

Här kan du lyssna på podcasten

Tidigare har podcasten En Slät Kopp gästats av förre Sundsvallsbon Hanna Persson och tidigare Undromsbon Emil Assergård. I det tredje avsnittet har stafettpinnen räckts över till Stefan Hildingsson, numera välkänd genom den senaste säsongen av TV4-programmet "Bonde söker fru".

LÄS ÄVEN: Här talar kändisarna ut – premiär för lokala nöjespodden "En slät kopp"

32-årige Stefan är uppväxt i Tunadal i Sundsvall, men bor numera i Hassela. I podcasten berättar Stefan om flera galna upptåg under barndomen, inte minst under gymnasietiden på Nordviksskolan i Höga Kusten.

– Jag hade en väldigt fri uppväxt. I lågstadiet var jag skitjobbig, en gaphals, pajas och en retsticka. Jag var i och för sig väldigt flitig, men inte med skolarbetet, berättar Stefan i podcasten.

LÄS ÄVEN: Hanapee är premiärgäst i nya podcasten "En slät kopp"

För tre år sedan flyttade Stefan till Hassela i Hälsingland, drygt fem mil från Sundsvall. Men det var inte förrän i året som hela svenska folket fick upp ögonen för honom i "Bonde söker fru" - och inte minst Hanna Sundin från jämtländska Stugun. I podcasten berättar Stefan att han tidigt fattade tycke för Hanna, faktiskt redan då han fick läsa hennes ansökningsbrev.

– Ett brev stack ut lite extra. Vi satt här vid köksbordet och brevet på Hanna kom upp. Jag läste det och såg bilderna på henne och skrek ut "det är ju hon, henne har jag läst om i en traktortidning". Jag blev jätteivrig direkt och Hanna blev direkt en klar favorit.

Resten är tv-historia och nyligen flyttade Hanna till Hassela och öppnade en egen frisörsalong.

– Det var kärlek vid förta anblicken och nu bygger vi ett liv tillsammans.

Vad har då Stefan och Hanna för framtidsplaner? När ska bröllopsklockorna ringa och kommer paret att påbörja en familj snart? Det och mycket mer får ni höra i podcasten.

LÄS ÄVEN: Nytt podcastavsnitt släppt – från Undrom till viral succé

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter