Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sverigedemokraterna: "Feministernas förtryck leder till självmord"

Feministernas förtryck av män och maskulinitet leder till självmord, pojkar får ADHD-medicin för att bli mer lika flickor och offentliga häxjägare tvingar vanligt folk till självcensur.
Det och mycket annat kunde man läsa i ett debattinlägg på Sverigedemokraterna i Örnsköldsviks hemsida på onsdagsförmiddagen.

Skulden till att det ser ut som det gör i samhället ger partiet "Kulturmarxismen" inom etablissemanget.

Enligt Sverigedemokraterna består Kulturmarxismen av människor som beskrivs som "sociala rättvisekrigare, Politiskt Korrekta och feminister" som "skapar artificiella konstgjorda motsättningar mellan människor och klasser”.

SD:s definition på människorna inom Kulturmarxismen är "tanklösa nyttiga idioter inom den akademiska världen", som skapar motsättningar i världen helt godtyckligt.

Texten på Sverigedemokraterna Örnsköldsviks hemsida var skriven som ett debattinlägg och är, enligt SD, en fritt översatt text av författaren Brandon Smith.

Kulturmarxismen anklagades i texten för att utöva sin makt genom att "ge godtycklig offerstatus till olika grupper och rangordna grupperna baserade på hur förtryckta dom antas vara."

Enligt Sverigedemokraterna återfinns "kvinnor, svarta, HBTQ personer, romer, muslimer, flyktingar, etc" högst upp på diskrimineringslistan.

Längs ner på listan återfinns enligt SD "vita heterosexuella medelålders män som gets etiketten patriarkatet.

Läs mer: Tomas Izaias Englunds ledare: Sverigedemokraterna tror alltså att pojkar drogas för att bli mer lika flickor

Läs mer: Susanne Sjöstedts ledare: Rasistisk och korkad tankespya från SD

Debattinlägget gav en rad förslag på lösningar och förhållningssätt för att individen ska klara sig bättre i det dagliga livet.

Den som har "vänsteraktivister som vänner" eller en "arbetsplats full med sociala rättviseideologer" fick rådet att helt enkelt sluta träffa vännerna och sluta lyssna på folk på jobbet som har andra åsikter.

"Om du inte bryr dej om att bli kallad trångsynt, rasist, sexist, kvinnofientlig, homofob, islamofob, etc. så är det inget dom kan göra mot dej. Ta det med en klackspark", var rådet från Sverigedemokraterna.

Texten tog också upp människors kön och sexualitet. Här är SD-linjen rak och enkel: "Referera aldrig till en man med peruk och klänning som en kvinna. Referera aldrig till en kvinna med identitetsproblem som transsexuell. Dom är det naturen gjort dom till", slog partiet fast.

I Sverigedemokraternas värld är män män och kvinnor kvinnor. Transsexuella människor finns inte. Punkt. Könen är givna av naturen och inget kan förändra denna "medfödda biologiska verklighet".

"Ingen social rättvisa och önsketänkande kommer någonsin kunna reversera deras genetiska anlag", skrev partiet om de som inte passar in i SD-normen.

Strax före klockan 13 på onsdagen togs texten "Kulturmarxismen ÄR etablissemanget" bort från Sverigedemokraterna Örnsköldsviks hemsida.

Allehanda.se har sökt Sverigedemokraterna i Örnsköldsvik utan att lyckas nå någon.

Så här säger SD centralt: "Vi tar avstånd från publiceringen"