Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Susanne Sjöstedt om vänsterledarens besök: "Han blandar äpplen och morötter"

 
Ockupationen av BB i Sollefteå
Visa alla artiklar

Jonas Sjöstedt besökte ockupanterna på Sollefteå sjukhus under fredagen och visade sitt stöd. Susanne Sjöstedt, politisk redaktör på Tidningen Ångermanland, var kritiskt till vissa saker han hade att säga.

TV-klippet: Hör vad Susanne Sjöstedt, politisk redaktör för Tidningen Ångermanland, hade att säga om Jonas Sjöstedts besök på sjukhuset i Sollefteå:

Under fredagen besökte Jonas Sjöstedt, partiledare för Vänsterpartiet, Sollefteå sjukhus för att träffa de som ockuperar där. Med anledning av detta sände vi live från sjukhuset.

Under vår livesändning intervjuade vi Jonas Sjöstedt som var tydlig med att visa sitt stöd till ockupationen.

Susanne Sjöstedt, politisk redaktör (s) på Tidningen Ångermanland, var kritisk till vissa saker som partiledaren hade att säga.

– Problemet blir att han blandar äpplen och morötter. Han menar att det är ett ogenomtänkt beslut, men BB i Sollefteå är en väldigt liten del av det som behövs sparas. Han vill att landstingsledningen ska säga att de hade fel, men samtidigt måste han veta att deras ekonomi kommer bli ännu sämre, säger hon.

MER OM JONAS SJÖSTEDTS BESÖK PÅ SJUKHUSET I SOLLEFTEÅ:

TV: Ockupant om Jonas Sjöstedts besök: "Fantastiskt att han är här"

TV: Jonas Sjöstedts (V) känga till V-politiker i landstinget: "Rösta efter partilinjen"

TV: Hör Jonas Sjöstedts tal till ockupanterna: "Både Sundsvall och Sollefteå ska ha bra sjukvård"

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt efter ockupationen av BB: "Dags att lyssna"

Jonas Sjöstedt (V) besöker sjukhuset i Sollefteå – ska lyssna på ockupanterna