Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvallstjej med i nya skandalsåpan – här är alla deltagare i "Cirkus Magaluf"

Vänskap, konflikter och fest – den 7 mars har nya dokusåpan "Cirkus Magaluf" premiär i TV3.

Läs också: MonaLisa Skinnari om tiden i skandalsåpan: "Det var sjukt ibland"

I programmet ska tio personer mellan 20 och 29 år bo tillsammans på den populära partyön och arbeta på baren Grabbarna Grus. Bland andra finns Smail Alihodzic och Adrian Montin, som tidigare har medverkat i "Paradise hotel", på deltagarlistan. Dessutom hittar vi 20-åriga Monalisa Skinnari från Sundsvall.

– Folk kommer att få se en annan sida av mig, inte bara "spelaren Adrian". Nu ska alla få se den vanliga Adrian också. Det är inget spel och drama. Jag skäller kanske på en och annan som inte städar efter sig bara, har Adrian Montin tidigare sagt till Expressen.

Till skillnad från "Paradise hotel" är det ingen deltagare som blir utröstad.

– Både jag och Adrian spelade ju väldigt hårt i "PH", så det är skönt att det inte är samma press här. Nu kan vi skita i taktiken och bara vara sköna. Jag och Adrian var busarna där nere, sade Smail Alihodzic till Expressen förra veckan.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter