Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Studentbal med sedvanlig elegans

Det var trångt på parkeringsplatsen framför Bollsta Folkets hus när avgångsklasserna från Ådalsskolan och Räddningsgymnasiet anlände till den traditionella studentbalen.

Många kom i flotta limousiner, vräkiga amerikanare och sportiga cabrioleter. Eleverna från Räddningsgymnasiet transporterades stilenligt av brandkåren.

Klicka här för att komma till bildspecialen!

Eleganta kreationer överträffade varandra. Bland flickorna övervägde långklänningar, mest i sobra, mörka färger, men det fanns även ljusa färger, inklusive vitt, och en och annan i utmanande rött. För pojkarnas del gällde framför allt mörk kostym, med slips eller fluga.

Röda mattan hade rullats ut, och de muntra och stolta paren skred värdigt in i lokalen, beundrade av skaror av släktingar och vänner. Därefter avnjöts en tvårättersmiddag.
Balens drottning och kung korades. Kvällens konferencier och underhållare var Markus Molin, för musiken stod coverbandet The Scramblers.