Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort hopp om lösning för Äventyrsberget

Nästa vecka klarnar framtiden för Äventyrsberget och djurparken i Junsele. Då hoppas konkursförvaltaren att han ska kunna skriva avtal med en köpare av konkursboet.

Magnus Näsholm från Aberstens advokatbyrå hyser goda förhoppningar om att det ska bli en lösning som innebär en fortsatt verksamhet i Junsele.

- Jag har tidigare sagt att det måste vara klart den här veckan. Nu blir det inte så och det beslutet har jag fattat eftersom några dagar hit eller dit inte spelar något roll om vi kan få till en bra lösning.

Det finns i dagsläget tre spekulanter som Näsholm diskuterar med. Utöver dessa har också andra djurparker hört sig för om att få köpa djuren.

- Det ser jag mer som en sista lösning för att slippa avliva djuren. Men nu ser det hoppfullt ut för en fortsättning och det bör bli klart någon gång under nästa vecka, säger Magnus Näsholm.JÖRGEN SUNDIN
070-609 16 68


Webbredaktör
MADELENE HOLMGREN
070-650 31 67