Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storslam för Kramforsklubben på SM – supertalangen utsedd till bästa fighter

Annons

Är du intresserad av taekwondo? Då är Linus Dahllund ett namn att lägga på minnet.

Supertalangen tog hem SM-guldet och blev sedan utsedd till mästerskapets bästa fighter.

Team Kem-Joh HC3 gästade under den gångna helgen Västerås och det går inte att säga något annat än att Kramforsklubben stod för en riktig storslam under taekwondo-SM.

Supertalangen Linus Dahllund, som vunnit samtliga svenska cuper, fortsatte att visa upp en enorm styrka under mästerskapet. Efter att ha vunnit semifinalen, tog han överlägset hem finalen.

HC3-fightern blev därmed svensk mästare, elitseriesegrare 2017 och utsedd till mästerskapets bästa fighter i seniorklassen (!).

Det var dock inte bara inom taekwondo som klubben briljerade den gånga helgen. I Stockholm, på Nexus, pågick SM i MMA och där lyckades Fredrik Ljunglund ta hem guldet i 77,1 kilos–klassen. Klubbkamraten Fabian Long stod också för imponerande prestationer och tog, trots att tidigare skadeproblematik gjorde sig påmind, ett SM-brons.