Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stöldvåg i Kramfors

Ett flertal stölder har under de senaste dagarna anmälts till polisen i Kramfors. Stöldgodset utgörs av bland annat en ljudanläggning, en fritidsbåt, cyklar och bensin.

I ett hus på Bergomsvägen i Kramfors som stått tomt en längre tid har ett inbrott gjorts. Kamera, stereo och cd-skivor har stulits. Och i Bollstabruk stals en gräsklippare från ett uterum under natten mellan fredagen och lördagen.

I Nyadal har en ruta till en husvagn brutits upp och två blocknycklar stulits. I Kramfors har någon tagit sig in på ett inhägnat område och stulit fem skyltar med texten "Rökning förbjuden".

Under slutet av förra veckan tog sig någon in på scenen vid Konvaljparken i Styrnäs. Där har ljudanläggningen med högtalare stulits.

I Lugnvik har en trycktank och en jeepdunk med 15 liter bensin stulits. Och i Lockne, Bjärtrå, försvann under natten mellan torsdagen och fredagen en vit plastbåt av märket Örnvik 840 med en Marinermotor.

Träteam i Kramfors blev under måndagen av med en datorskärm. Personalen har sett en okänd person med ryggsäck och strax därefter upptäcktes att skärmen var borta.

Slutligen har också två cykelstölder i Kramfors anmälts. I båda fallen handlar det om mountainbikes, dels en 24 växlad som stulits på Fridhemsvägen och dels en 21 växlad som stulits på Stationsgatan.MARGARETA CRONQUIST
070-650 24 61