Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnorna utlovar slottsfrid

Annons

Årets "Stjärnorna på slottet" går emot traditionen - och utlovar en helt bråkfri säsong.

Det har varit den bästa veckan i mitt offentliga liv, säger författaren Björn Ranelid.

Vem minns inte Börje Ahlstedts minst sagt uppfriskande utbrott i första säsongen av SVT:s populära "Stjärnorna på slottet"? Eller den dåliga stämning som infann sig när Staffan Scheja förra året ville att Jonas Gardell skulle lära sig spela ett instrument på tio minuter?

Den som väntar sig liknande intriger av årets upplaga av programmet kan nog bli besviken.

Sommarens gäster på Thorskogs slott utanför Göteborg lovar tvärtom tittarna en totalt bråkfri säsong.

Jag ska vara ärlig, och det är jag alltid, och säga att den här veckan tillsammans med de här människorna har varit den bästa veckan i mitt offentliga liv, säger författaren Björn Ranelid, en av de fem medverkande.

Starka åsikter

Skådespelaren Meg Westergren är till och med en smula förvånad över avsaknaden på intriger.

Tänk, det trodde jag inte. Här har vi ett knippe rätt så starka personligheter, och ingen hade väl på förhand tänkt att vi skulle passa så bra ihop, säger hon.

Varken Björn Ranelid, Kjell Bergqvist eller Tommy Körberg är helt okända för sina starka åsikter, och Tommy Körberg brukar till och med erkänna rätt ut att han vet exakt hur han ska fixa en löpsedel.

Men jag har väl sagt allt nu, haha. Den här veckan har vi nog alla sett som en fin möjlighet att koppla av tillsammans och lyssna på varandras erfarenheter, säger Tommy Körberg.