Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnorna spelar på Veckefjärden även 2013

För tredje året i rad kommer det att bli kändisgolf på Veckefjärdens GC i Örnsköldsvik. Det stod klart på fredagen.

Annons

MPC Stjärngolf – som lockar kändisar och lokala företagare – har sedan tio år tillbaka arrangerats i Stockholm och för fyra år sedan breddade man verksamheten och skapade en landstäckande tour, med en spelort per stor region.

Både 2011 och 2012 stod Veckefjärden som spelplats och nu är det alltså klart att MPC Stjärngolf kommer till banan även 2013.

Vi har varit mycket nöjda med Veckefjärdens GC som lokal arrangör där de visat upp en mycket god och proffsig samarbetsvilja. Det lokala näringslivet tillsammans med kommunen har också ställt upp på ett utmärkt sätt vilket gör att det är med glädje fortsätter satsningen i Örnsköldsvik, säger Marcus Palmqvist, CEO Partner MPC AB, i ett pressmeddelande.

Även från Veckefjärdens sida är det, så klart, glada tongångar efter beskedet.

– Vi är stolta över att få fortsätta som Norrlands spelort gällande MPC Stjärngolf tour. Det är en bra marknadsföring och kundvård för oss som bana där vi får delta med landets bästa golfanläggningar. Vi går nu in i tredje året i rad som gör att vi har en god erfarenhet med oss in i genomförandet och kan nu lägga än mer energi på att förbättra evenemanget än mer, säger Mikael Nordin, vd på Veckefjärdens GC.

Mer läsning

Annons