Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Starka reaktioner efter misshandeln av 8-åringen: "Så fruktansvärt"

Artikel 2 av 5
Misshandlade 8-åringen i Sollefteå
Visa alla artiklar

Ensam i en lekpark lekte den 8-åriga flickan i Sollefteå när några "moppekillar", som hon beskriver det, ska ha överfallit henne. Sedan händelsen uppmärksammades sent på fredagskvällen har starka reaktioner spridits på Facebook.

Vid 19-tiden på fredagen lekte flickan ensam i en lekpark. En stund senare satt hon vettskrämd och med blodig näsa och gömde sig bakom ett hus när hennes mamma fann henne.

Flickan har berättat att flera pojkar, polisen uppger att det rör sig om fyra eller fem, gav sig på henne oprovocerat.

Läs också: 8-årig flicka misshandlad blodig och dödshotad av äldre killar – polisen vädjar om tips

Enligt flickan blev hon nedknuffad från en klätterställning och sedan fick hon motta ett slag i ansiktet och ett på benet.

Storgråtandes fördes flickan till sjukhus på fredagskvällen. Nu uppmanar polisen killarna att ge sig till känna och att allmänheten hjälper till om de har sett eller hört något.

När händelsen delades på Facebook blev läsare vansinniga och någon skriver: "Jag hoppas verkligen dom som gjort detta får sitt straff !!! Jävla as".

Många skriver att de anser att handligen är "vidrig" men framför allt tycker kommunmedborgarna att det är sorgligt:

"Min hemstad där man alltid kände sig trygg vad i helvete händer !!!Kärleken till 8 åringen ❤️❤️❤️", skriver en läsare i Facebook-kommentarerna.

Om du bevittnat händelsen kan du kontakta 114 14 för att lämna tips till polisen.