Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utdelning på fyra rätt

Örnsköldsvik. Solänget bjöd på en skrällbetonad omgång igår. Ingen spelare lyckades finna samtliga V5-vinnare. Utdelning på fyra rätt. Svårt också för V3-spelarna. Trots två favoritsegrar kunde två spelare dela på hela potten.

Annons

Lennart Nygren angav tonen redan i den första avdelningen då han sände Roland Ås till ledning och sedan aldrig släppte någon över bron. Hästen ägs av Lennarts fru Rose-Marie och Nygren var inte särskilt överraskad efter segern.
Nej, jag hade på känn att det skulle kunna gå vägen. Han har haft en del otur på slutet och bland annat suttit fast några gånger. Nu kändes han pigg och fräsch loppet igenom, kommenterade segerkusken 56-taggaren som kom hem på storfina 15,3.
I amatörloppet blev svaret att bästa hästen och bästa kusken helt enkelt var för bra.
Rubin Hammering togs lugnt från början och när farten bedarrade sände Peter Fahlén påpassligt fram hästen till dödens. Väl där avgjorde man hur enkelt som helst. Paret tog för övrigt sina respektive fjolårssegrar tillsammans just på Solänget.
Ja, och även på ett liknande sätt faktiskt. Jag hade klart bästa hästen i loppet och det fanns ingen anledning att sitta kvar där bak i kön, konstaterade ödmjuke Peter Fahlén.
Pyromanen var bra vid dödensseger med benäget bistånd av Lars Lindberg som sällan gör några misstag. Ny skrällseger i V5-4 genom Son Of The Gate.
Jag köpte hästen av Staffan Osterling och det är jätteroligt att han tänt till, kommenterade Jonas Karlsson sin första seger på två år.
Jonas Karlsson dessutom lokalkändis i Umeåtrakten som skicklig Elvis-imitatör. Lite tur med i bilden då ekipaget kom ut i slagläge när konkurrenter krokade ihop 700 meter från mål.
Linda Artursson sopade bort de tre dittills kvarvarande kupongerna när hon resolut skickade Di Sue Denit till spets i V5-avslutningen. Kvar efter den segern fanns nu bara 78 kuponger som gav utdelning för fyra rätt.
Det var första gången jag körde henne. Jag såg att de har ett pasande lärlingslopp på Solvalla under Elitloppshelgen och frågade ägaren Stieg Öberg om jag inte kunde få köra henne där. Så är det nu tänkt och nu gäller det att skaffa lite mera poäng.
Hon var som en merca att köra. Jag försökte dämpa så gott det gick och det var bara att åka med, kommenterade duktiga lärlingen Linda Artursson.
Där har ni ett bra lir, alla ni som har tänkt er att tillbringa sista helgen i maj på Solvalla. B-O MÅNSSON

SPORTEN

Mer läsning

Annons