Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tommy Pettersson knäskadad

Annons
Tommy Pettersson knäskadad

I slutet av den tredje perioden lämnade Modo-forwarden Tommy Pettersson isen.

- Jag krokade ihop med en motståndare och fick spelaren över mig, det knäppte till i knäet och det gick ur led ett tag, berättade Tommy efteråt.

Hur pass allvarlig skadan är kunde ingen ge besked om under lördagskvällen.

I värsta fall kan Pettersson vara borta januari månad ut. Tungt för ett Modo som redan har Pierre Hedin, Anders Söderberg, Magnus Wernblom och Mikael Wahlberg på skade- och sjuklistan.

Den här skadan kom olyckligt i dubbel bemärkelse, trots att tränare Jim Brithén tog time out strax efter®t blev det aldrig ordning i leden igen. I stället prickade Frölunda ribban, Patrik Carnbäck fick ett friläge, som han brände. Slutligen avgjorde backen Magnus Johansson med en hård ispuck matchen.

- Vi tömde laget fullständigt, så jag vill trots förlusten ändå berömma killarna. Det var många som spelade över sin förmåga, när vi inte kunde avgöra i powerplay eller på våra frilägen, kändes det som om det var Frölundas match, sa tränare Brithén.

- Första perioden var fördjävligt dålig från vår sida, i det läget var jag glad för att det bara blev 0-1 i baken. Därmed inget negativt om Modo dom var bra där, konstaterade Conny Evensson, Frölunda-tränaren.

Vad sa du till dina spelare i den första periodpausen, Conny?

- Matchen går ju TV, folk i Göteborg kan ju se oss, och kanske förstår dom hur dåliga vi är att ta poäng på bortaplan när dom såg vårt agerande under dom första 20 minuterna...Tomas Frånlund

Mer läsning

Annons