Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timrå föll 0-1 efter förlängning

/
  • Per Hallins Timrå fick ge sig till sist i en jämn och tätt matche mot Oskarshamn, som vann med 1-0 i förlängningen.

Morten Paulsens styrning blev för mycket, suveräne Timråmålvakten Jonathan Iilahti, fick till sist kapitulera i förlängningen.
Ett backskott som styrdes betydde 1-0 till Oskarshamn i hockeyallsvenskan.

Annons

0-0 kändes rättvist efter en period. hemmalagets Francois Bouchard och Victor Löfstedt hade varsin chans som målvakten Jonathan Iilahti räddade.

För Timrås del var Thomas Hundertpfund närmast när domaren fick ringa för att kolla om pucken var inne. Det var den inte.

Ett par halvchanser skapade Timrå, Oskarshamn var hetast under en period i mitten av första akten, men annars böljade spelet fram och tillbaka.

Den andra perioden var Timrås. Laget skapade flera fina skottlägen, men antingen missade spelarna målet, eller också räddade Michal Zajkowksi i hemmaburen.

Hemmalagets offensiva raider var lätträknade - och Oskarshamn drog på sig ett par utvisningar vilka gav Timrå möjlighet att parkera i offensiv zon.

I sista perioden skapade båda lagen en hel del, Oskarhamn kändes dock hetare i jakten på mål. Andreas Valdrix närmast när han lyckades med bedriften att missa öppet mål för Oskarshamn, efter att en Timråklubba styrt pucken över målet.

Målvakten Jonathan Iilahit tät pch stabil, av backarna märktes mest Jonathan Carlsson, både offensivt och defensivt

Kedjan med Ludvig Nilsson, Daniel Öhrn och Jeremy Boyce-Rotevall, var den kedja som skapade mest i chansväg.

Mer läsning

Annons