Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall intresseradeav Sollefteå-kedja

Annons
Sundsvall intresserade

av Sollefteå-kedja

Sundsvall Hockey är intresserade av Sollefteås vassa kedjetrio Henrik Pettersson, Toni Alasaarela och Henrik Johansson.

Meningen var att Sollefteåspelarna skulle träna med den allsvenska klubben i morgon - men planerna ströks i sista stund.

- En träning gör varken till eller från, säger Sundsvalls nye assisterande tränare, Stefan Lindqvist till ST.

Det är ju så att "dagen D" infaller på torsdag och därför anser Sundsvall inte att det är någon mening att knyta upp någon av dem redan den här säsongen. Men intresset kvarstår och det är möjligt att trion tränar med Sundsvall senare i vår när Sollefteå avslutat seriespelet.

Sundsvall anmälde sitt intresse till Sollefteå i förra veckan och i samband med ÖSK-matchen i fredagskväll träffades parterna i Örnsköldsvik.

- Eftersom vi inte har någonting att spela för längre i serien hade vi inga invändningar mot detta. Utan vill våra spelare försöka utvecklas i högre sammanhang ska de få chansen till det, resonerar Sollefteås sportchef Jörgen Andersson.

Sollefteås kedjetrio i första formation har gjort succé i vinter. Över 70 mål och närmare 150 poäng tillsammans (!) - klart att klubbar som exempelvis Sundsvall har noterat detta.

XXX

Peter Högardh, Modos målkung, missar kvällens match mot Södertälje i Scaniarinken. Sent igår kväll nåddes vi av nyheten att Peter sträckte ett ledband i knäet under gårdagens träning, tråkigt förstås för Peter och för Modo. Det gör att Jan Öberg flyttas upp som center mellan Mattias Wennerberg och Peter Öberg. Joakim Lindström tar sedan Högardhs plats mellan Magnus Wernblom och Mikael Wahlberg

Jonny Dahlgren

Mer läsning

Annons