Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stark Kramfors-insats

Kramfors presterar säsongens kanske bästa insats, då blev det också en stabil vinst över Jämtland Lakers hemma i Ådalshallen, 86-70.

Annons

– Vi gjorde en riktigt bra division 2-match, bland de främsta vi gjort med ett riktigt bra spel, betygsatte Greger Björklund, coachen efteråt.

Trots ett riktigt bra motstånd, hade hemmagrabbarna betydligt bättre ork, dels beroende på att Kramfors gick runt på betydligt mer folk matchen igenom.

Inte ens ett 20-27-underläge under den första perioden, fick ådalsgrabbarna ur balans, utan laget kom tillbaka och presterade på ett bra sätt.

– Jag vet vad det här laget kan, förutom flåset hade vi också en väldigt stark returtagning, sedan kastade vi inte bort så många bollar den här gången. Det sammantaget avgjorde till vår fördel.

Pontus Björklund, gjorde säsongens bästa insats och satte 23 poäng, även Hampus Berggren och Per Vallin, svarade för starka insatser.

– Totalt sett var det en jämn match, med fyra-fem minuter kvar av matchen, var bara vår ledning sex poäng. Ändå tycker jag att det var en rättvis seger, vi var starkare sett över hela matchen.

Mer läsning

Annons