Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sollefteå tappade bort segern mot Brunflo

Annons
Sollefteå tappade bort segern mot Brunflo

Sollefteå hade greppet mot Brunflo en bra bit in i tredje perioden. Ändå fick man lämna Klanghallen med bara en poäng.

- Det fortsätter att spöka för oss på bortaplan, konstaterade Sollefteå-tränaren Mikael Sköld-Nilsson efter 4-4 (1-1, 1-1, 2-2).Sollefteå lekte med Brunflo på hemmaplan då man vann med 6-2. Skotten var förkrossande 45-12. I går skulle man ta ytterligare två enkla poäng då man gästade Klanghallen i Brunflo.

Men så blev det inte. Trots att man hade kommandot i målprotokollet kunde Brunflo resa sig i tredje perioden och fixa oavgjort.

Det var en ganska seg och dålig match där båda lagen var duktiga på att ta till vara på motståndarnas misstag. Sollefteå, som inte vunnit på bortaplan i år, fick en smakstart i tredje perioden och gick ifrån till 2-4.

Efter den betryggande ledningen så spelade gästerna alltmer defensivt och i kombination av slarv bjöd man in Brunflo igen.

- Vi har haft det motigt på bortaplan och nu kände vi att vi hade chansen på segern. Det blev lite för mycket misstag. Två man i Sollefteå fick också lämna planen denna afton. Farzad Khojasteh efter att ha slagit förre Sollefteåspelaren Peter Westin i huvudet med klubban och Jussi Rantala för att ha snackat för mycket.

Sollefteå kan betydligt bättre än så här. Bäst fart var det på Toni Alasaarela och Henrik Pettersson.Sollefteås målskyttar: Niklas Palmqvist, Henrik Pettersson, Toni Alasaarela, Henrik Johansson.

Mer läsning

Annons