Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Själevad spelade oavgjort för femte gången

Annons
Själevad spelade oavgjort för femte gången

För femte gången den här säsongen spelade Själevads damer oavgjort i division I.

Den här gången blev det 1-1 (0-1) på bortaplan mot IFK Gävle i en match där Själevad inte riktigt kom upp i normal standard.- Vet inte varför. Men det kändes som om vi inte kom igång riktigt förrän det var 30 minuter kvar av matchen, därefter spelade vi dock väldigt bra, sammanfattade Tommie Andersson i Själevad efteråt.

Själevad tog ledningen i matchens 38:e minut. Ett mål som tillkom efter ett långt inspel från mittbacken Camilla Nyberg. Sanna Frostevall nådde högst i en luftduell och via en hemmaspelare förpassade hon bollen i mål.

- Men sedan kvitterade de i andra halvlek efter en rejäl domartavla. De mejade ner vår målvakt Magdalena Åstrand utan åtgärd och sedan sköt de in bollen i mål.

- Horribelt av domarna att godkänna målet, ansåg Tommie Andersson.

Som dock erkände att det var rättvist sett till matchbilden:

- Gävle var bra, bättre än vad tabellen visar och visst var det välförtjänt att de fick en pinne i den här matchen. Däremot känns det bittert att de får kvittera på det här sättet.

Kvitteringsmålet tände Själevadsspelarna som spelade bra resten av matchtiden.

- Visst fanns det chanser att avgöra. Men även Gävle skapade många chanser, medgav Tommie.

Själevad hade sina bäst kort i Pernilla Seläng, Johanna Engvall, Sanna Frostevall och Jenny Dahlberg.Gävle-Själevad 1-1 (0-1)

Målen: 0-1 (38) självmål, 1-1 (57) Ida Arnberg.

Publik: 87.

Mer läsning

Annons