Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så gick snacket i Timrå Ishall

Annons
Så gick snacket i Timrå Ishall

- 4-0 var för stora siffror, Modo spelade bra i början och det var tillfälligheter som avgjorde. Dessutom tycker jag att Timrås 2-0 mål var billigt.

(Tre Kronors förbundskapten Hardy Nilsson om länsderbyt).- Vilka som kommer med i Sweden Hockey Games säger jag inte. Du får vänta tills på måndag...

(Hardy igen).- Vi chansade lite i den tredje perioden, att Kim Staal, Magnus Hedlund och några flera fick sitta kvar i båset, betydde inte att dom var dåliga på något sätt.

(Modo-tränaren Jim Brithén som bänkade del spelare på slutet).- Vår målsättning var att försöka snitta med två poäng per match. Vi skulle i det här läget ha haft 30 poäng och har 24 pinnar, det känns inte helt tryggt.

(Brithén funderar).- En hel har klagat på vårt power-playspel, men i kväll gör vi tre mål och jag har aldrig varit orolig, för säsongen är ju lång och förr eller senare lossnar också den biten.

(Timrå-tränaren Peo Larsson).- I kväll gjorde vi en verklig kämpamatch!

(Henke Eriksson, Timrå-spelaren var tillfreds efteråt).- Personligen är jag mest nöjd med Peter Högardh, han håller en jämn nivå. Dessutom var Lars Jansson, backen, stabil.

(Jim Brithén apropå spelarkritiken).- Vi måste ju sälja oss dyrare och vara där det brinner. Efter deras mål borde vi kunnat jobba oss in i matchen igen. Vi vann ju inte en närkamp under den andra perioden.

(Modo:s back Pierre Hedin var inte nöjd efter Modo:s fjärde raka förlust i Timrå sedan medelpadingarnas återkomst i Elitserien).- Vi har väntat på det här, kanske var det vändningen för oss efter en tung period poängmässigt.

(Christian Söderström, Timrås matchvinnare om framtiden).Uppsnappat av:

Tomas FrånlundMer läsning

Annons