Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Några ungdomar från Ö-vik topp 10 i O-Ringen

O-ringen samlar drygt 20 000 deltagare från över 40 nationer, vilket därmed är Sveriges överlägset största idrottsevenemang.

Annons

O-Ringen i Sälen har samlat hela 20 000 deltagare.

Tom Quayle, OK Nolaskogsarna, ligger trea totalt i H 40 kort.

Det kommer att göras ungefär 104 000 tävlingsstarter under de fem dagarna. Från Ångernmanland deltar cirka 250 löpare där OK Nolaskogsarna är störst med 80 deltagare.

På plats i Sälen är även organisationen för O-Ringen Höga Kusten 2018. Man har en monter på plats vid den så kallade O-Ringenstaden. Montern har fått mycket uppmärksamhet och gillande och det märks att Höga Kusten är ett turistbegrepp som verkligen fastnat hos många.

Gustav Hägglund, OK Nolaskogsarna.

Jonas Hälldahl från Skogslöparna.

Anna Quayle, OK Nolaskogsarna, i D40.

På onsdag håller O-Ringen en intressant presskonferens som kommer att presentera en nyhet som är mycket rolig för O-Ringen Höga Kustens del.

Resultatmässigt har årets tävlingar inte varit någon stor succé för de Ångermanländska löparna. Några av ungdomarna har topp 10 placeringar.

OK Nolaskogsarnas Nora Engström, D12 ligger åtta efter tre dagar och Nora Westerlund även hon OK Nolaskogsarna placerar sig som tia i samma klass.

Benjamin Näslund, Skogslöparna, ligger även han på tiondeplats i H 15. Tom Quayle, OK Nolaskogsarna, ligger trea totalt i H 40 kort efter dagens andra plats. Tom kommer från Australien men bor i Örnsköldsvik sedan ett antal år. Är också landslagskapten för Australien.

Stefan Sjölund, Skogslöparna, ligger på andraplats i H 35 efter en fjärdeplacering i dagens medeldistans.

Mer läsning

Annons