Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Några frågetecken kvar för innebandyherrarna

ÖRNSKÖLDSVIK. Tränarfrågan är inte löst, andra elitserieklubbar rycker i toppspelarna – men det är långt ifrån någon panik hos ÖSK:s elitherrlag.
– Jag tror och hoppas att det inte blir någon stor spelaromsättning, säger Jörgen Sjölund.

Annons

Sjölund sitter med i ÖSK:s styrelse, en styrelse som har bråda dagar just nu.
De ska förnya kontrakten med spelarna, se över organisationen runt laget och uppvakta kommunen.
Vi hoppas få ett möte med Elvy (kommunalrådet Söderström) så att vi får ge våra synpunkter, säger Jörgen.
Anledningen är att Klubben inte är nöjd med sin hemmaarena Sporthallen. Dessutom vill klubben diskutera både hyror och träningstider.
Ingen spelarflykt
Då det gäller truppen tror inte Sjölund på någon spelarflykt, även om han är i högsta grad medveten om att flera toppspelare uppvaktas. Landslagsbacken Joakim Bäckström har en stående inbjudan från IBK Dalen och skyttekungen Andreas Carlbom är nedbjuden till Stockholmslaget Balrog.
Tränarfrågan kvar att lösa
Nästa vecka börjar vi på allvar att diskutera med spelarna, men vi har redan gjort en omfattande enkät där spelarna har fått ge sina synpunkter på året som gått, klubben och framtiden.
Tränarfrågan är heller inte löst och det är en bit som ÖSK nu jobbar hårt med för att lösa.
Spelarna är nöjda med Håkan (Gidlund) och han har gjort ett mycket bra jobb. Men vi ska se över organisationen runt A-laget i stort. Där måste vi bli proffsigare.
Hoppas på Martin Olofsson
ÖSK:arna drömmer också om att få hem Martin Olofsson från proffslivet i Schweiz. Martin ska, enligt ÖSK-ledningen, ta en funderare över sin framtid när säsongen i Schweiz är över.
Räkna dock med att Martins Alligator Malans vill behålla sin stjärna. Laget har gått till semifinal i kampen om mästerskapet och Martin vann poängligan i grundserien med sina 79 poäng (34+45).

PER HÄGGLUND

Mer läsning

Annons