Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modo skickar Sullivan

/
  • Backen Sean Sullivan har inte motsvarat förväntningar och nu går han och Modo skilda vägar.
  • När Sullivan lämnar kanske det ökar möjligheterna att förlänga med succeförvärvet Anssi Salmela. Foto: Jennie Sundberg/arkiv

Tranatlanten Sean Sullivan får lämna Modo Hockey.

Ingen ny klubbadress är klar, men det är uppenbart att Sean Sullivan inte har motsvarat de förväntningar Modo hade när de värvade honom inför säsongen.

Annons

– Vi önskar Sean all lycka i sin framtida karriär. Han har jobbat hårt och varit positiv trots att han fått lite speltid i de inledande matcherna av SHL–säsongen, säger Modo Hockeys General Manager Markus Näslund i ett pressmeddelande.

29-årige Sean Sullivan, med flera säsonger bakom sig i AHL, skulle bli en av de ledande frontfigurerna i Modos backbesättning den här säsongen. Det var i alla fall vad Modo hoppades på när de knöt honom till klubben.

Men med facit i hand blev Sean Sullian allt annat än en klippa i Modoförsvaret. Han gjorde inget väsen av sig alls och var ganska blek redan från första stund i Modo Hockey. Han har dock spelat 10 av 11 SHL-matcher och i genomsnitt 8.11 minuter per match.

Därför kommer det här beskedet att Modo och Sullivan går skilda vägar inte som någon blixt från klar himmel.

Möjligen kan det här öppna och öka på chanserna att behålla succeförvärvet Anssi Salmela. Den landslagsmeriterade finske backen skrev ett korttidskontrakt som går ut efter dagens match mot Färjestad.

Mer läsning

Annons