Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modo-profiler i regndränkt invigning av utomhusrinken: "Så här genomblöt har jag bara känt mig när någon utespelare jävlats"

Med vatten upp över hjulen blev lördagens invigning av utomhusrinken utanför Fjällräven Center något av en parodisk variant av inlineshockey där Conny Strömberg briljerade i konsten att missa frilägen. – Jag har nog inte bränt så många förut, men jag skyller på underlaget.

Annons

Spelarna lämnar utomhusrinken efter matchen - var det någon som ville ha vatten?

Örnsköldsvik bjöd under lördagen upp till två potentiella publikfester då invigningen av utomhusrinken lockade med lokala ishockeystjärnor som Linus Ullmark, Conny Strömberg och Niklas Nordgren samtidigt som Friska Viljor FC tillsammans med Allstar anordnade Örnsköldsviks Beachfotbollscup - tyvärr tog regnet udden ur båda tillställningarna och publiken var lätträknad vid utomhusrinkens ståplats.

– Det var kul ändå trots att det var blött och svårspelat där ute, säger Conny.

Det liknade vattenpolo mer än inlineshockey, var det ens möjligt att transportera och leverera puck på ditt patenterade sätt?

– Exakt, högersidan var ju hopplös att vara på så jag höll mig på andra sidan.

Men det blev ju bara ett mål och ett assist, är inte det för dåligt med dina mått mätt?

– Ja jag skulle nog ha haft fler poäng ändå, det skulle jag. Men en dag som denna på ett underlag som detta kanske 1+1 får räcka.

Linus Ullmark försökte med alla medel tillskriva sitt lag segern efter matchen trots att de förlorade med 5-3.

På samma lag som den Modo-ratade Conny Strömberg återfanns även NHL-målvakten Linus Ullmark - som kunde konstatera att det här var det blötaste han någonsin varit i en utrustning.

– Ja usch, så här genomblöt har jag väl bara känt mig någon gång när utespelare jävlats och bromsat is på mig, haha.

Det blev förlust för de två Modo-profilernas lag då motståndet, som bestod av segrarna från vinterns pondhockey-turnering, var för starka och framförallt målvakten Michal Zajkowski imponerade med en stängd butik som de vitklädda Allstar Kings hade svårt att forcera.

Linus Ullmark gjorde dock allt i sin makt för att ta segern i anspråk efter matchen:

– Men vi gjorde ju sista målet, så då vann ju vi.

Laguppställningar: Allstar Kings/ Niklas Nordgren, Pär Edblom, Conny Strömberg, Oscar Lundin, Linus Ullmark. Allstar Rangers/ Oscar Öhman, Victor Öhman, Sebastian Magnusson, Nicklas Nordenberg, David Gunnarsson, Michal Zajkowski.

Mer läsning

Annons