Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modo föll mot Djurgården

Annons
Modo föll mot Djurgården

Modo inledde träningmatchandet mot Djurgården, där blev det en 0-4-förlust (0-2,0-0,0-2).

- Jag ser trots förlusten positivt på den här matchen. Det här var precis den genomkörare som vi behövde, sa tränaren Jim Brithén efter mötet i Östersund.

Djurgården öppnade starkt med en bra fart över spelet, detta i kombination med att Modo-spelarna inte var riktigt vakna i början, det gjorde att stockholmarna fick ett målmässigt över tag redan efter en period.

- Dom var verkligen tempostarka, dessutom gick vi runt på fyra hela formationer. Det märktes väl framförallt i power play-spelet.

Modo var dock inte ofarligt, laget skapade en hel del chanser på sina 34 skott, och borde väl ha utnyttjat chanserna på ett bättre sätt.

- Dessutom var deras målvakt Thomas Östlund väldigt bra, men visst skulle grabbarna ha gjort åtminstone ett par mål.

Modo-tränaren var nöjd med vissa detaljer, mindre nöjd med andra.

- Den offensiva delen fram till skottsektorn var bra, däremot var det defensiva arbetet inte lika tillfredsställande.

Totalt sett var det här en bra träningsmatch som säkert Modo kommer att få nytta av framöver när seriespelet drar igång igen efter OS-uppehållet.

Hos Modo var det av förklarliga skäl de yngre spelarna som visade framfötterna, killar som vill vara med och slåss om en ordinarie plats framöver. Peter Öberg, Mattias Wennerberg, Fredrik Wargh och Jocke Lindström.Tomas Frånlund

Mer läsning

Annons