Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Miljonvinst på V75 till Örnsköldsvik

Örnsköldsvik. När Torbjörn Jansson skar mållinjen först med Poker Briljant på Färjestads travbana i lördags bröt det stora jublet ut på Videoteket i Örnsköldsvik.
– Jag jobbade till klockan åtta på kvällen och man har väl aldrig haft så roligt på jobbet, säger Marcus Hägglund, mannen bakom V75-systemet som inbringade 1 miljon 413 tusen kronor.

Annons

Marcus gör inför varje helg ett V75-system. Den här gången var det 35 av butikens kunder som lade dit en slant till systemet.
Vi säljer inte andelar, utan man får spela en valfri summa. Totalt brukar det ligga mellan 5 000 till 8 000 kronor. Nu stannade vi på 5 250 kronor och systemet var på 10 500 rader, berättar Marcus.
Vanligt är att man betalar 100 kronor och dessa var värd 27 300 kronor.

Det var en svårfunnen rad på Färjestad. Endast 15 rätta system prickade in sju rätt.
Jag valde en spik eftersom jag hade bra skrällidéer, säger Marcus.
Han lämnade storfavoriten Edu's Speedy ensam i den tredje avdelningen. Det stora raset i kuponghögen förorsakade Anna-Lena Ljunggren när hon satte dit Fortune Ado i den sjätte avdelningen. Ekipaget var endast streckat på en procent av systemen fältets näst minst spelade häst.
Jag hade fem streck i det loppet. Jag hade bra koll på hästen. Den hade gått bra loppet innan och trots tio galopper på tretton starter hade jag feeling för hästen. Jag spikade den för övrigt på Dagens Dubbel.
Marcus har fixat sju rätt till butiken två gånger tidigare. Men det har blivit långt ifrån lika stora vinster som nu.
Vi hade förresten sju rätt två lördagar i rad.

Hur firade du helgens storvinst?
Efter jobbet delade jag och min chef på en flaska whiskey, säger Marcus Hägglund

SÖREN HÄGGKVIST

Mer läsning

Annons