Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Micke P behöver mer tid, men Matthiasson har bestämt sig

Annons
Micke P behöver mer tid, men Matthiasson har bestämt sig

Rykten gjorde gällande att Modo-forwarden Mikael Pettersson skulle bestämma sig under helgen vart han skall spela kommande säsong.

Men...- Nej, jag behöver ytterligare några dagar på mig för att kunna fatta rätt beslut, sade han till TÅ-sporten på söndagskvällen.

Vad "rätt beslut" kan tänkas bli får alltså tiden utvisa.

Men enligt vad TÅ-sporten erfar har det nu även dykt upp ett intressant bud från en schweizisk klubb, vid sidan av buden från Modo Hockey och tyska Kassel.

Vissa uppgifter gör dessutom gällande att ytterligare en tysk klubb finns med i bilden.

Tre mot en i Europas favör i så fall. Pettersson gav inga signaler själv igår, men nog känns det som om ett Europaäventyr ligger nära till hands för Modos nr 19. Det är i alla fall vårt klara stalltips...r r rEn som också varit flitigt uppvaktad inför nästa säsong har varit Timrås målkung Markus Matthiasson. Enligt Sundsvalls Tidning har han nu beslutat sig för att stanna kvar i Timrå.

Det officiella beskedet väntas under måndagen - med största sannolikhet i form av ett fax från Timrås sportchef Kent Norberg.r r rBrynäs verkar tappa sin landslags- och NHL-meriterade back Christer Olsson till Tyskland. Någon klubb är inte namngiven, men han har meddelat Brynäs att de kan börja leta efter en ersättare...r r rÖSK spelade till sig en plats i Norra Allsvenskan förra veckan hemma i Skyttishallen. Men nu är färdigspelat där. Allsvenska Hockeyföreningen har nämligen vissa krav på de allsvenska arenorna. Minst 2000 personer skall kunna få plats - varav 500 sittande. Dessutom måste lyset avge minst 1000 lux (nu är det ca 300 i Skyttis).

Någon utbyggnad av Skyttishallen är knappast aktuell, så ÖSK skall nu fria till Modo för att kunna komma in i Kempehallen.

Ett frieri behövs också till kvalets poängligevinnare, Jensa Öhman, som sagt sig vilja sluta...

Sammanställt av Jens Näsman

Mer läsning

Annons