Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Målrikt i fotbollsfyran

Elva mål på tre matcher, det är resultatet av matcherna som spelades i division IV igår. Och då slutade ändå en av matcherna mållöst.

Annons

FV/Arnäs-Domsjö 24 (13)
01 (25) Lars Hallin, 02 (31) Martin Sjöblom, 12 (33) Magnus Lundquist, 13 (36) Henrik Emanuelsson, straff, 23 (51) Ivan Tolo, 24 (70) Henrik Emanuelsson, straff.
FV:s andralag gör som klubbens förstalag faller som en sten i tabellen. Och i och med att förstalaget är skadedrabbat så får andralaget inte låna så många etablerade spelare.
Domsjö däremot är på väg ut ur en djup svacka och tog nu andra raka segern och vägrar släppa kontakten med topplagen.
FV hade väl så mycket boll som vi, men jag tycker att vi hade kontroll på matchen, säger Domsjöledaren Patrik Söderqvist.
Domsjö kopplade ett stadigt grepp om matchen genom att gå fram till en 20-ledning, men när Magnus Lundquist reducerade efter en halvtimmes spel blev det lite oroligt. Men när Domsjö fick straff ordnade Henrik Emanuelsson 31 innan pausvilan.
I den andra reducerade FV/Arnäs men åter igen prickade Emanuelsson in en straff och sista 20 minuterna bevakade Domsjö hem ledningen.
Jag är speciellt nöjd med vårt tremannamittfält (Mats Falk, Erik Nordin och Joakim Sundström) som jobbade kopiöst, säger Söderqvist.

Sidensjö-Moliden 00
En match med två ansikten. Moliden dominerade första halvlek, hemmalaget Sidensjö den andra.
Och trots att matchen slutade 00 var det ingen trist historia. Båda lagen skapade många chanser och prickade även träviket vid flera tillfällen.
För Moliden betydde en poäng att laget fick lite andrum i bottenstriden och att laget revanscherade sig för den svaga insatsen mot Björna senast. För Sidensjö innebar en poäng att laget tappade chansen att verkligen bita sig fast i toppen av den jämna tabellen.
Vi gör en jäkligt bra första halvlek och borde ha gjort ett par mål. Vi träffade både ribba och stolpe, säger Molidentränaren B-O Månsson.
Men i andra halvlek tog Sidensjö över, så i alla fall jag är väldigt nöjd med en poäng, säger Månsson.
Sidensjös avslutning var riktigt vass. Laget är skickligt på att ställa om från försvar till anfall och hade bland annat ett vasst anfall ned kvarten kvar som avslutades med en ribbträff.
Dessutom gjorde duktige Molidenmålvakten Fredrik Hägglöf en dubbelräddning på ett Sidensjöfriläge.

Hägglunds-Björna 41 (20)
10 (10) Martin Åberg, 20 (25) Robert Östberg, 30 (55) Fredrik Hägglund, 40 (70) Daniel Åberg, 41 (85) Mikael Sjöberg, straff.
Det var ställningskrig i ungefär tio minuter, sedan gjorde Martin Åberg 10 för hemmalaget. När sedan Andreas Holmgren i Björna blev frilägesutvisad var matchen över.
Jag kan inte förstå varför linjemannen går in och vinkar. Sedan skickar de ut fel gubbe, säger en inte alldeles nöjd Björnatränare, Fredrik Ulander.
Med en man mer på planen kontrollerade Hägglunds matchen fullständigt och gick utan problem fram till 40.
Björna försökte men var numret för litet och med decimerat manskap var man inte nära en poäng.
Bäst i hemmalaget var mittlåset Fredrik Hägglund och Glenn Sjödin tillsammans med vänsterbacken Jonas Nordin.

SPORTEN

Mer läsning

Annons