Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kramfors arrangerade blixtläger

Annons
Kramfors arrangerade blixtläger

Modo Hockey kör med blixthockey, men i Kramfors bordtenniskretsar har man nu även myntat uttrycket blixtläger.

I exakt ett dygn har ungdomar från Ådalsliden, Docksta och arrangerande Kramforsalliansen spelat massor av pingis i Ådalshallens B-hall.Lägret inleddes på onsdagskvällen klockan 18.00 och efter massvis av tid framför bordtennisborden samt en avslutning med bad och middag, begav sig de fjorton deltagarna hemåt igen.

Med ett leende på läpparna...

- Ja, det får vi hoppas, menar en av lägerledarna Tommy Norlin mellan en av pauserna i det digra matchprogrammet. Stämningen har då i alla fall varit väldigt god hittills, och jag tror inte den blir sämre av den avslutande rundpingis-turneringen, ler Tommy.

Det tror inte vi heller.

Den kryddades nämligen med ett godismoment, där diverse godispåsar och drickor ställs ut på de båda planhalvorna och den som lyckas träffa något får ta med sig godsaken från bordet.

Förutom Tommy Norlin har även Martin Axelsson, Linda Sondell och Rune Corell agerat lägerledare.

De fjorton deltagarna var följande: Johan Sondell och Joel Sundwall från Ådalsliden, Simon Blad, Christina Bergström, Maria Liljendahl och Sara Näslund från Docksta BTK samt en oktett från Kramforsalliansen bestående av: Joel Norlin, Fredrik Bylund, David Nordin, Niklas Westerlund, Mattias Leijon, Jimmy Saari, Tim Juhlin samt Sofie Corell.

Jens Näsman

jens.nasman@tidningen.toBlixtläger. Förutom blixtrande smashar och servereturer vid borden, fick det här lägergänget en blixt i ansiktet av TÅ-sportens kamera.

Foto: Jens Näsman

Mer läsning

Annons