Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kanadensiske Treloar var nöjd med vad han såg

Annons
Kanadensiske Treloar var nöjd med vad han såg

På läktarplats i Niphallen under lördagsmatchen mellan Sollefteå och Östersund återfanns Darren Treloar. Högaktuell som ny tränare för Sollefteå Hockey nästa säsong.

TÅ-sporten träffade den 35-årige kanadensaren som närmast kommer från en tvåårig tränarsejour i division I-klubben Olofström.Dina första intryck av Sollefteå Hockey?

-Svårt att bilda sig någon riktig uppfattning efter bara en match, men det märktes att det finns kapacitet i laget. Många duktiga skridskoåkare och spelskickliga backar med bra rörlighet.

Någon spelare som du fastnade speciellt för?

-Målvakten Erik Nilsson gillade jag. En ung kille som trots sin ringa ålder spelade väldigt säkert och rutinerat i målet.

Matchen som sådan då?

-Det blev ganska öppen hockey och stundtals lite avslaget eftersom matchen inte gällde någonting, men jag tycker faktiskt att Sollefteå var det bättre laget.

Darren Treloar kan alltså bli en viktig kugge som tränare i Sollefteå Hockey när klubben nu fortsätter sin satsning inför nästa säsong. Men än är bara det första kontakterna tagna och kanadensaren har också tränaranbud från Tyskland och Norge att ta ställning till.

-Vi får se vad som händer, men de första intrycken av Sollefteå Hockey som förening har varit mycket positiva avslutar Darren Treloar.

LARS NÄSHOLm

Mer läsning

Annons