Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johansson intressant för FV

Annons
Johansson intressant för FV

Västra/Laifs mittfältare Mikael Johansson, 23 år, kan vara på väg bort från klubben.

Men inte från distriktet - utan det är division II-klubben Friska Viljor som för tredje året i följd försöker värva honom.

- Och den här gången är jag riktigt sugen, bekräftar Mikael Johansson, en av distriktets absolut bästa mittfältsspelare.

FV hörde nyligen av sig till Micke och har gett honom en vecka att fundera över sin framtid.

- De ringer igen nästa vecka och som det känns idag har jag nästan bestämt mig för att åka dit och provträna med dem i alla fall.

Friska Viljor har haft ögonen på Mikael Johansson under en längre period. Det har även Östersund som ringde honom efter förra säsongen.

- Men från dem har jag inte hört någonting efter den här säsongen. FV däremot har kontaktat mig för tredje året i följd.

Efter förra säsongen blev det ett bestämt nej till FV genom att Västra/Laif fortfarande var kvar i division III. Men efter att de åkte ur trean tidigare i höst har situationen förändrats.

- Jag är ju 23 år och det är ju inte alls säkert att jag får fler chanser. Dessutom skulle det vara intressant att se om man verkligen räcker till i de här sammanhangen.

Micke Johansson kommer ursprungligen från Ådalslidens SK. Han bytte till Västra/Laif som 17-åring 1995 och har varit klubben trogen sedan dess. Inte bara trogen förresten, utan också en av lagets absolut värdefullaste spelare.

Men nu talar mycket för att Friska Viljor blir ny klubbadress för honom.

- Jag har ju inget fast jobb och ingenting som binder mig kvar i Sollefteå. Därför blir det nog så att jag, till att börja med i alla fall, provtränar med FV.

Jonny Dahlgren

070 - 566 74 53

Mer läsning

Annons