Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wernblom gör comeback

/

Magnus Wernblom gör comeback i ishockeyrinken. På måndagskväll i Latbergshallen.
– Vi hoppas det kommer mycket folk nu när vi återupptagit traditionen med en Hemvändarmatch, säger Kramfors Hockeys ordförande Håkan Byström.

Annons

Senast Kramforsalliansen arrangerade Hemvändarmatch var 2005.

– Vi har haft några år när vi haft lite för få egna produkter ute i landets klubbar, men nu har det tagit fart igen. Hemvändargänget kommer att bli drygt tre femmor och där finns både landslagsmän och elitseriespelare, säger evenemangsmoderatorn Håkan Byström.

Det största affischnamnet blir förstås Magnus Wernblom, som oväntat lade skridskorna på hyllan för en dryg månad sedan.

– Wernblom är alltid mån om att ställa upp och det var i samspråk med bland annat honom vi bestämde oss för den 22:a i år.

Notabelt är också att publiken i Latbergshallen får se två färska A-landslagsspelare på isen. Både damlandslagsdebutanten Erika Grahm och Tre Kronors Tobias Viklund (Skellefteå AIK) har lämnat klartecken. Hemvändarna består dessutom av spelare från bland annat Modo A och Modo J, Timrå, Mora, Sundsvall, AIK Hockey Härnösand och Nyland.

Redan pål lördag kväll kör Höga Kusten Hockey sin Dreamteam-match.

– Modos elitseriespelare Thomas Enström och Eric Persson är klara och förmodligen hinner även Mario Kempe (nu i Mora) hem i tid, berättar HKH:s arrangemangsansvarige Bengt Ohlsson som även i år ordnat med en rejäl bankett efteråt i Kusthallen till bland annat musik av Black Bush.

– Det kommer garanterat att bli en mer fartfylld ishockey än den som bjöds på ifjol, säger Bengt.

Mer läsning

Annons