Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sollefteå och Övikbyter med varandra

/

Jonathan Sjödin lämnade Sollefteå för Örnsköldsvik Hockey inför den här säsongen.
Nu bryter han upp igen och vänder tillbaka till Sollefteå.
– Självklart är vi mycket glada och Jonathan blir ett bra tillskott för oss om han får vara skadefri, säger Sollefteås sportchef Gert Andersson.

Annons

Omvänt håll går forwarden Tony Westerlund som varit utlånad till Sollefteå från Modos juniororganisation. Tony växte in i laget mer och mer, men det blev helt enkelt för slitsamt att pendla mellan Örnsköldsvik och Sollefteå och därför går han nu till Övik Hockey.

Återvänt till Sollefteå har även backen Anton Forsberg gjort. Han skrev på för Kramfors inför säsongen, men valde kort före julvilan att vända åter till SHK som även gjort klart med en assisterande tränare till Martin Söderqvist.

Det är Peter Bylund som har erfarenhet av det här sedan tidigare och han har även spelat i klubben under flera säsonger.

Sollefteå Hockey upplevde en ganska turbulent säsong innan juluppehållet. Tränaren Dick Molin fick sparken och flera spelare lämnade skutan under resans gång. Några av dem jobbade till och med aktivt själv för att söka efter en ny klubbadress.

Som till exempel Lars Jansson som gick till Östersund och David Petterson som lär vara aktuell för Teg:

– Klart man blir besviken. Men spelare som inte vill vara kvar tillför ingenting och de vi nu fått in, Jonathan och Patrik (Söderholm) är bättre än de vi förlorat, anser Gert Andersson.

Fortsättningsserien börjar 6:e januari och de fyra lagen spelar 12 matcher fram till mitten av februari. Segraren går vidare till playoff och är definitivt klar för nya ettan nästa säsong.

Mer läsning

Annons