Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kramfors tog sista chansen

Kramfors besegrade Ö-vik med 4–2 på bortaplan på fredagskvällen. Det gör att laget i allra högsta grad kan nå allettan.

Annons

Kramfors är alltjämt med i kampen om en plats i allettan.

Derbysegern borta mot Ö-vik i går gör att laget knappade in tre poäng på Kovland.
– Jag står ändå fast vid att vårt fokus inte ligger på allettan, säger assisterande tränaren Tobias Kock.
ISHOCKEY
Med tre mål i den andra perioden grundlade Kramfors segern mot Ö-vik Hockey i Bjästahallen. Patrik Lundkvist reducerade för hemmalaget sent i perioden och Fredrik Sjödin satte 2–3 7.30 in i tredje men närmare än så kom inte Ö-vik.
Marcus Malmsten stängde butiken när han satte 2–4, sitt andra mål för kvällen, i öppen kasse när hemmalaget spelade sex mot fyra.
– Fruktansvärt skönt att se den pucken gå in, säger Tobias Kock. Vi har ett bra go just nu och redan innan matchen kände man att killarna hade rätt fokus. Det syntes i ögonen på dem.
Sägas ska att Ö-vik långt i från var ofarligt. Hemmalaget sköt 41 skott på mål och Hugo Edlund i Kramforskassen stod för en fin insats mellan stolparna.
– Men det var många skott mitt i mål och det blev inte så många farligheter, menar Ulf Thors, Ö-vikstränaren.
– Vi saknade stinget in mot mål och de där sista fem procenten. Vi är klara för allettan men det gäller att vi gör bra matcher hela vägen.
Ja, Ö-vik är alltså redan klart för spel i allettan efter nyår. Kramfors ligger däremot fortfarande under strecket, men i och med gårdagens seger knappar laget in på Kovland.
Tre poäng skiljer lagen åt – och i morgon möts dem i Latbergshallen. Raffinerat värre...
– Vi tog det sista halmstrået. Men jag står ändå fast vid att vårt fokus inte ligger på allettan. Vi tar en match i taget. Nu väntar Kovland och när vi har mött dem får vi utgå från resultatet i den matchen och jobba vidare, säger Tobias Kock, som medger att spelschemat ser bra ut för laget.
– Nu möter vi Kovland, sedan Brunflo borta och Sollefteå hemma innan vi avslutar mot Sundsvall borta. Det känns faktiskt ganska bra. Vill det sig väl går vi till allettan – men som sagt ligger inte vårt fokus där.

Mer läsning

Annons