Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fel inställninghos Kramfors

Tre raka segrar mot Njurunda hade satt sina spår. På fel sätt.
– Idag hade vi en sju-åtta man på den egna bänken som tappade ödmjukheten för att göra jobbet därute, det räcker i den här serien, konstaterar KA-coachen Tobias Kock efter 5–7 mot tabelljumbon.

Annons

Det var gasen i botten direkt hos båda lagen när Kramfors och Njurunda möttes för fjärde gången i höst.

Redan efter 44 sekunder stod hade lagen hunnit göra tre (!) mål. Njurunda inledde efter 22 sekunder, Kramfors svarade upp efter 31 respektive 44 sekunder.

– Att de tog ledningen var bara en bra väckarklocka, men när vi så snabbt slog tillbaka verkade många i vårt ta matchen med en klackspark igen. Det var en sju-åtta killar hos oss som tyckte att de kunde tumma på detaljerna och ligga och fiska lite i mittzon i stället, suckar en bedrövad KA-coach, Tobias Kock.

– Det var en bedrövligt dålig laginsats helt enkelt, fortsätter han.

Kock insåg faran hela tiden, men när Kramfors tog ledningen för fjärde gången i matchen (5–4 en bit in i andra perioden) bestämde han sig för att ta time-out.

– Jag tyckte inte vi skulle tappa bort övertaget en gång till. Nu höll vi visserligen ledningen in i paus, men i sista perioden var det lika illa. Vi fick aldrig ihop det i dag. Det får väl jag som ansvarig ledare också ta på mig, även om jag tjatade om vikten av noggrannt jobb därute under precis hela matchen, suckar Kock som fick se 5–4 vändas till 5–7 i sista perioden.

Om någon får godkänt i hemmalaget?

Inte en chans!

Mer läsning

Annons