Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hockeyettan gör omstart ikväll

Annons
Hockeyettan gör omstart ikväll

Kramfors möter ÖSK i Latbergshallen, medan AIK Hockey och Sollefteå spelar borta mot Kovland respektive Östersund. Tuffa matcher överlag för våra lag i omstarten av hockeyns division I Norra B - men tuffast får nog Kramfors...

- Visst. ÖSK är normalt sett minst ett nummer för stort för oss, men vi får väl hoppas att de inte kommer heltända så att vi kan hänga med ett tag och förhoppningsvis kunna överraska, berättar KA-tränaren Anders Sahlén.

Skademässigt ligger man bra till och KA har kunnat träna med fyra hela femmor under hela uppehållet.

- Det är väl endast den planerade comebacken för Fredrik Bölenius som inte går i lås. Hans stukning av handleden från mitten av december vägrar läka ut, säger Sahlén.

Från och med nästa vecka kan dock KA räkna in Fredrik Nordwall igen i laguppställningen. Då är hans arbete i Stockholm slutfört.

AIK Hockey och Sollefteå har haft ganska långa ledigheter, där AIK:s varit av det ofrivilliga slaget (dubbla cuphelger), medan Sollefteå verkligen behövde vila.

- Ja, vi gick ned oss rejält på slutet av höstomgångarna, men det syns på träningarna att vi är på väg uppåt igen nu. Vilan har gjort oss gott, hälsar Mikael Nilsson-Sköld.

SHK har tre spelare skadade; Per Karlström - lår, Per Dahlqvist - förkyld, Mikael Näsholm - axel.

AIK Hockey kommer till spel mot Kovland utan Pa Jallow (långresa) och den fotskadade Johan Sjögren.

Jens Näsman

Mer läsning

Annons