Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där ...

/

Per Svartvadet, 33, Modo Hockeys lagkapten.

Annons

– Vi har bara haft en träning sedan han lämnade oss och jag har inte märkt någon större skillnad. Vi har skött det med Karol internt och vi har lagt det åt sidan nu. Uppehållet kom perfekt för oss och vi har samlat styrkorna.

– Det gäller att omfördela rollerna med målvakterna. Det blir en bra sporre för Zajkowski och Svedberg. "Zacke" har vuxit två klasser på sistone och nu måste vi backa upp honom ännu mera.

– Det är ganska enkelt men ändå svårt. Vi hade gjort mest mål och släppt in minst innan första uppehållet. Sedan kom skador och självförtroendet sjönk. Vi har jobbat med smådetaljer under tiden och pratat om hur vi ska agera på isen.

– När det går dåligt ser det ostrukturerat ut, men hockey handlar mycket om självförtroende. Det är en jämn serie och vi har tre poäng mindre än i fjol vid den här tiden. Slår vi Luleå på annandag jul och vinner hängmatchen är vi bara fem poäng bakom Luleå.

– Vi har gått tunt på backsidan förut och det är ingen större fara. Rindell och Andersson kan använda mig som back, var det i en match när jag var i Atlanta (skratt).

– En stor portion självförtroende till grabbarna.

SÖREN HÄGGKVIST

 

Mer läsning

Annons